Headquarters

Thorslunda självplock

Här kan du plocka jordgubbar, rabarber och potatis. För vägbeskrivning via googlemaps tryck här! 

Hitta hit

Från Brommaplan kör du förbi Drottningholm. Vid rondellen innan tappström kör du höger mot Färentuna. Efter cirka 6 km vid Skå korsning håller du höger och följer färentunavägen. Efter cirka 4  km sväng höger vid avfart Solbackavägen, skyltat Stenhamra, sånga säby. Kör 500 meter och sväng av till höger mot Sånga kyrka. Följ vägen i cirka 3 km. Sväng inte av på avfart Thorslunda, Svegro utan fortsätt på vägen cirka 300 meter till skylt Thorslunda Självplock. Framme. 

Address: Thorslundagård, 17996 Svartsjö. Kordinater: 59.356084, 17.683828

Vägbeskrivning via googlemaps tryck på  länken nedan↓

Kommunal färdväg

Från Brommaplan blåbuss 176 mot Stenhamra. I direktanslutning bussbyte i Stenhamra till buss 317 mot Björkvik, hållplats Torslunda (Ekerö). Följ därefter vägen i ca 300 meter i samma rikning som buss. Framme.

Sök resa på sl.se

Kontakt

Telefon: 070 – 685 49 00

Mail: rebecca.ringborg@thorslunda.se

Det här är vi

Vi som driver gården heter Niklas och Rebecca och år 2017 tog vi över gårdsverksamheten, då vi efter många år i städer saknade det jordnära. För oss är det ett spännande och roligt uppdrag med många möjligheter.

Kvalité och upplevelse 

Vi är glada att kunna dela med oss av vår gård och hoppas att vi inte bara ger er goda bär, pumpa, majs och rabarber utan även en minnesvärd upplevelse. Förra året hade vi 70 000 besökare och även fast vi växer och fler besöker oss så vill vi förbli det genuina och mysiga besöksmålet!