Headquarters

Thorslunda självplock

Här kan du plocka jordgubbar, rabarber och potatis. För vägbeskrivning via googlemaps tryck här! 

Hitta hit

Från Brommaplan kör du förbi Drottningholm. Vid rondellen innan tappström kör du höger mot Färentuna. Efter cirka 6 km vid Skå korsning håller du höger och följer färentunavägen. Efter cirka 4  km sväng höger vid avfart Solbackavägen, skyltat Stenhamra, sånga säby. Kör 500 meter och sväng av till höger mot Sånga kyrka. Följ vägen i cirka 3 km. Sväng inte av på avfart Thorslunda, Svegro utan fortsätt på vägen cirka 300 meter till skylt Thorslunda Självplock. Framme. 

Address: Thorslundagård, 17996 Svartsjö. Kordinater: 59.356084, 17.683828

Vägbeskrivning via googlemaps tryck på  länken nedan↓

Kommunal färdväg

Från Brommaplan blåbuss 176 mot Stenhamra. I direktanslutning bussbyte i Stenhamra till buss 317 mot Björkvik, hållplats Torslunda (Ekerö). Följ därefter vägen i ca 300 meter i samma rikning som buss. Framme.

Sök resa på sl.se

Kontakt

Vi svarar i mån av tid. All info om självplocken finns på hemsidan: öppettider, tillgång, bokningar, om man får ta med hundar osv. 

Mail: rebecca.ringborg@thorslunda.se

Det här är vi

På vår familjegård, som vi, Niklas och Rebecca, tog över år 2017, är passionen för jordbruk och hållbarhet vår drivkraft. Varje dag strävar vi efter att utveckla och förbättra vår verksamhet, där självplock av läckra produkter som bär, pumpor, majs och rabarber är en central del. Vi ser vår gård som en plats för gemenskap och minnesvärda upplevelser, där vårt mål är att erbjuda något för alla smaker.

I hjärtat av vår gård står vårt gårdscafé, som drivs med kärlek och passion av svåger Claes. Med fokus på smaker och delikatesser strävar han efter att skapa en kulinarisk upplevelse för våra besökare, från nygräddade våfflor med bärstoppning till mustiga pumpagrytor.

En viktig person i vår verksamhet är Filip, vår självplocksansvarige, vars omsorgsfulla arbete med våra odlingar är avgörande. Hans engagemang och kärlek till grödorna gör att vi kan erbjuda bästa möjliga kvalitet till våra besökare.

På vår gård strävar vi efter att dela med oss av vår passion för jordbruk och hållbarhet samt för att erbjuda en minnesvärd och givande upplevelse för alla som besöker oss.

.

Kvalité och upplevelse 

Vi är glada att kunna dela med oss av vår gård och hoppas att vi inte bara ger er goda bär, pumpa, majs och rabarber utan även en minnesvärd upplevelse. Förra året hade vi 70 000 besökare och även fast vi växer och fler besöker oss så vill vi förbli det genuina och mysiga besöksmålet!